Despre noi

Cum funcționează platforma

Platforma oferă posibilitatea de a personaliza cărți pentru copii, alegând din două pachete de cărți și personalizând avatarul micului erou din carte, fie prin adăugarea numelui și folosirea presetărilor noastre, fie prin adăugarea numelui și a fotografiei, astfel încât ilustratori talentați să îl poată desena pe cel mic. Poți chiar personaliza întreaga carte, adăugând o poveste autentică pe care ai scris-o pentru micuțul tău sau împreună cu acesta, precum și fotografia acestuia, astfel încât prietenii mei ilustratori să poată desena curajosul erou al poveștii.

Iată procesul de comandă în 5 pași simpli:

 1. Selectezi tipul de carte pe care vrei să îl primească micuțul:
  • Arată ca mine! - unde poți personaliza aspectul copilului folosind presetări;
  • Ăsta sunt eu! - unde prietenii mei ilustratori îl vor desena pe cel mic în baza imaginii pe care ne-o trimiți;
 2. Alege o poveste pe care știi că cel mic o va îndrăgi. Colecția mea are 4 din care poți alege.
 3. Adăugă numele copilului, o dedicație specială, personalizează aspectul celui mic sau adăugă o fotografie cu acesta, în funcție de cartea pe care o alegi.
 4. Introdu totul în coșul de cumpărături Indiferent ce alegi, eu voi planta un copac pentru fiecare carte pe care o comanzi.
 5. Trimite-mi comanda – eu și prietenii mei te vom ține la curent cu fiecare pas!

Suntem verzi!

Nu, nu verde ca un extraterestru. Mai degrabă verde ca iarba și mai ales verde ca un copac! Verde ca Natura îi spun eu!

Copacii sunt o parte esențială a Naturii și a mediului nostru. Prietenii mei de la WeForest mi-au spus că arborii depozitează carbon, ajută la prevenirea degradării solului și chiar la pierderea de carbon în solurile depozitate, împiedică eroziunea solului și alunecările de teren, crește acoperirea cu nori, care la rândul său ajută la răcirea planetei și la producerea de apă în cantitate mai mare. Ei ajuta și la filtrarea solului, menținând calitatea apei, produc oxigen pentru noi, îmbunătățind calitatea aerului și adăpostesc  80% din biodiversitatea terestră.

Pe de altă parte, gândiți-vă la toată hârtia pe care o folosim în fiecare zi: e nevoie de aproximativ 24 de copaci, fiecare dintre ei având aproximativ 12 metri înălțime și 15-20 cm în diametru, pentru a produce 1 tonă de hârtie, care nu depășește 400 de topuri de hârtie de birou. Nu e asta ceva înfricoșător?

Acesta este motivul pentru care am decis să plantăm un copac pentru fiecare carte comandată. Și dacă alegi cărțile copilului tău doar în format electronic, 15 EUR din costul comenzii tale vor fi trimiși către WeForest, încât să susținem reîmpădurirea împreună.

Hai să plantăm un milion de copaci împreună!

Copaci pe care i-am plantat:

 • 0
 • 0
 • 1
 • 6
 • 1
 • 3

Despre Mylo

Eu sunt Mylo și sunt un povestitor. Cel mai mult îmi place să împărtășesc copiilor povești despre Natură!

Când am auzit că Natura este în pericol, am pornit într-o călătorie în jurul lumii pentru a afla ce se întâmplă și ce se poate face pentru a o ajuta. Am întâlnit o mulțime de oameni minunați de-a lungul drumului și am auzit multe povești despre Natură, despre vietățile ei incredibile și despre necazurile prin care acestea trec zilele în ultima vreme.

Am ajuns să înțeleg că oamenii depind foarte mult de Natură și deci trebuie să găsim un echilibru între ceea ce este folosit și ceea ce trebuie refăcut pentru ca viața să prospere. Pentru a realiza acest lucru, cred cu tărie că educația este esențială. Prin urmare, am decis să scriu poveștile pe care le-am auzit pentru a-i ajute pe părinți să-și învețe copiii despre Natură și cum să abordeze numeroasele amenințări climatice pe care le întâlnim în ultima vreme. Ca povestitor, știu despre copiii că învață cel mai bine experimentând ei înșiși. Așa că am decis să transform aceste povești în cărți personalizate în mod unic pentru copii, astfel încât ei să se poată identifica întru totul cu acțiunea și personajul principal! Îmi doresc ca ei toți să devină mici eroi curajoși, grijulii și amabili față de alți oameni și de mediul lor.

Și din moment ce știu că părinții, copiii și cei dragi lor au de asemenea povești pe care și-ar dori să le transforme în cărți uimitoare sau chiar le place să creeze ei înșiși noi povești, am decis să le ofer tuturor șansa să-și creeze propriile povești, astfel încât copiii nu doar să învețe despre lucruri noi și interesante, despre cuvinte noi, dar să se implice activ și în crearea celor mai iubite cărți de povești. Așadar, vor învăța despre a-i asculta pe ceilalți, despre colaborare, despre a împărtăși lucruri cu alții și despre a sărbători în cadrul comunității lor.

Există milioane de povești pe care vreau să le spun copiilor și pe care mi-ar plăcea să le ascult și să le scriu pentru ei, așa că lucrez neobosit alături de scriitori și ilustratori creativi pentru a le personaliza pe toate într-un mod unic și pentru a vi le aduce vouă și copiilor voștri.

Întrebări frecvente

 1. Cum pot încărca o imagine?

  Poți adăuga o imagine doar pentru pachetul de carte Ăsta sunt eu! Pentru a face acest lucru, trebuie să fi selectat mai întâi pachetul dorit. Următoarea pagină îți va solicita să adaugi detaliile copilului tău - numele și fotografia acestuia. Va exista un buton care te va ajuta să încărcați imaginea celui mic de pe dispozitiv. Asigură-te că e îmbrăcat î hăinuțele preferate!

 2. Când va sosi cartea mea?

  Livrarea durează până la 3 zile lucrătoare din momentul în care predăm pachetul curierului.
  În total, inclusiv procesarea, e de obicei nevoie de 5 zile lucrătoare pentru ca pachetul de carte Arată ca mine! să ajungă la tine.
  Pentru pachetul de carte Ăsta sunt eu!, întregul proces poate dura până la 10 zile lucrătoare datorită faptului că prietenii mei ilustratori trebuie să-l deseneze manual pe cel mic și să-l introducă în povestea aleasă de tine.

 3. Pot face adăugiri la comanda mea după ce am plasat-o?

  Pentru a verifica dacă acest lucru mai e posibil pentru comanda ta, te rog să-mi trimiți un e-mail la salut@mylocartipentrucopii.ro cât mai repede posibil după plasarea unei comenzi. Prietenii mei și cu mine vom face tot posibilul pentru a te ajuta.

 4. Pot returna o carte pe care am comandat-o?

  Mă tem că, datorită naturii personalizate a cărților pe care eu și prietenii le creăm, nu putem accepta retururi și procesa rambursări. Dacă totuși cartea ta a fost deteriorată în timpul livrării, te rog să verifici acest lucru când ajunge curierul la tine și să mă informezi imediat. Voi trimite o altă carte către tine chiar a doua zi.

 5. Am comandat o carte. Sunt păstrate în siguranță detaliile copilului meu?

  Prietenii mei și cu mine ne-am angajat să păstrăm în siguranță toate detaliile clienților noștri, inclusiv numele și fotografiile copiilor lor. Poți citi totul despre asta în Politica mea de confidențialitate.

 6. Cum pot primi o factură tipărită?

  Facturile sunt generate automat și stocate în contul tău, în format electronic. Încercăm să salvăm câțiva copaci în acest fel! Cu toate acestea, poți să le salvezi sau să le tipărești la nevoie.

Alăturați-vă newsletter-ului meu pentru a păstra legătura! :)